Järva DGP är nominerade till årets park 2017

Järva DGP är en av fem nominerade parker till Elmia Park Inspira – Årets park 2017. Tävlingen avgörs genom folkets röst. Elmia Park är Sveriges ledande Park- och Grönytemässa och det går även att rösta på plats i Jönköping 26-28 september.

RÖSTA HÄR

Juryns motivering lyder:
Juryn har valt att nominera fem bidrag då den tycker att samtliga bidrag, om än utifrån olika förutsättningar, står för ett nyskapande då det gäller att sätta parkmiljön, grönytor och hälsofrämjande utemiljöer i centrum. Juryn anser att detta är kriterier som kommer att bli än viktigare i framtiden då förtätningen av våra urbana miljöer sker i en snabb takt.

Se PDF som var en del av materialet som juryn gjorde sin bedömning ifrån: Made by Järva DiscGolfPark

Och glöm inte! Alla ni som betalt en banavgift eller handlat i butiken är delaktiga till denna framgång då Järva DGP finansieras helt av betalande besökare.