Världsmästaren till Järva 8 juli


Gregg Barsby. European Masters 2016 Järva DGP.


Gregg Barsby, regerande världsmästare i discgolf kommer till Järva för att visa sitt stöd till världens bästa discgolfbana enligt honom själv. Gregg utmanas av 54 spelare i tävlingen Barsby vs You med start kl 10 den 8 juli. Man kan även utmana Gregg i en One Disc Challenge på korthålsbanan. Drop in start under dagen och anmälan på plats. Banan kommer vara öppet för spel som vanligt och naturligtvis att följa Gregg som publik på 27-hålsrundan. Det är gratis och ingen anmälan samt garanterat underhållande.

Butiken öppnar som vanligt kl 12 och Låt Parken Leva kommer att ha ett informationstält på plats där man kan skriva under för att rädda parken från förstörelse.

Tider
10-13.45 ca Barrsby vs You. Hål 1-27. Pro-tee. Blå korgplacering.
14.30 ca Gregg spelar sin One Disc Challenge-runda och därefter signerar han discar i butiken.

Anmälan till Barsby vs You
Pressmeddelande
Film