Välkommen till en ny säsong i Järva DiscGolfPark!


Välkommen till en ny säsong i Järva DiscGolfPark! – Årets Park i Sverige 2017, Bästa platsen i Järva 2018 och världens bästa discgolfbana 2020. I år firar vi 25 år!

Jubileumsåret börjar i ovisshet. Vi har blivit lovade ett nytt avtal med Stockholms stad, och i väntan på det gäller följande för parkens besökare:

Välkommen att röra dig i parken som du önskar. Järva DiscGolfPark är en allmän park och det ändras inte för att Kyrkogårdsförvaltningen tagit över skötselansvaret. Korgar och utkastplatser finns som en del av landskapet till glädje för alla som vill använda dem.

Välkommen också till butiken där vi hyr ut discar och säljer discgolfprodukter och bankort. Utan nytt avtal för banan kan vi inte ta ut banavgifter, men vi vädjar till parkens vänner att köpa bankort och säsongskort som ett sätt att stödja parken så att den kan överleva den dubbla kristid som vi upplever just nu.Tack för ditt stöd!

Ta ansvar för dig och dina medspelare i coronatider: